Salgsbetingelser

Hengerdeler.com handelsbetingelser for salg av varer på internett. 

Nedenstående handels-, salgs- og leveringsbetingelser gjelder for alle leveranser fra Hengerdeler.com. Betingelsene gjelder der hvor der ikke er inngått andre skriftlige avtaler mellom deg som kjøper og Hengerdeler.com. 


Risikoen for varene

Risikoen for varer kjøpt hos Hengerdeler.com overgår til deg som forbruker på leveringstidspunktet. 


Reklamasjon

Eventuelle feil eller mangler ved produkter fra Hengerdeler.com/Jydekrog.dk, skal påberopes i rimelig tid efter (maks 2 uker) at du har oppdaget feilen. Det en din plikt å angi og på forlangende vise, hvordan feilen eller mangelen fortoner sig. Hvis du oppdager en feil, skal du raskt rette en henvendelse til Hengerdeler.com/Jydekrog.dk. Du kan som utgangspunkt kun klage på feil som der viser seg inntil to år fra fakturadato. 

Pris og betaling

I vår nettbutikk har du mulighet for at betale online direkte til vår konto Iban-nummer er DK0230000010214246  Swiftcode er :  DABADKKK  Alle priser på www.Hengerdeler.com er incl. 25 % mva., men ekskl. leveringsomkostninger 

 Vi tar forbehold for trykkfeil, og vi vil, hvis dette berører et kjøp, raskest mulig gjøre kjøper oppmerksom på dette. 


Angrerett

Nettbutikken gir 14 dages angret gjeldende fra den dagen du mottar produktet. Du har plikt til å returnere varen i vesentlig samme stand og mengde som den er mottatt. Du må selv betale for omkostninger som er forbundet med retur av varen. Spesialbestilte varer (reservedeler inkl) kan ikke returneres. 

Personlige opplysninger 

Hengerdeler.com garanterer overfor kundene våre at vi under ingen omstendighet selger eller fir videre personlige opplysninger til tredje mann.

Vi samler inn følgende opplysninger: 
Når kunder og andre beveger seg rundt på vår nettside, loggfører vi hvilke sider 
de har sett, hvilken IP-adresse de har samt på hvilket tidspunkt de er inne på siden vår. Vi bruker disse opplysningene til å forbedre siden vår strukturelt samt av sikkerhetsmessige årsaker. 
Vi loggfører i tillegg alle former for kjøp og kjøpsmotiver, og dette bruker vi for å ekspedere ordre samt forbedre nettsiden vår generelt.