Om oss

Informasjon

Internettet er en stor jungel av produkter og priser. Det kan være vanskelig å få et klart overblikk. Men Hengerdeler.com  forsøker seg nå likevel med tilbehør og reservedeler i riktig kvalitet – og alltid til lavest pris. 

Hvis du søker tilbehør og reservedeler til din tilhenger eller campingvogn, er du kommet til riktig sted. Hengerdeler.com har nesten 11000 varenumre. 

Skulle vi likevel ikke ha det du søker, hjelper vi deg gjerne med å finne det for deg i løpet av kort tid og stadig til riktig pris.
 
Har du spesialoppgaver, klarer vi det også. Ring +45 26 11 16 93 eller send en epost, så løser vi oppgaven sammen med deg.

 

På denne måten kommer vår mangeårige erfaring i bransjen deg til gode. Søker du ytterligere informasjon om produktene utover det som står under produktene, så kontakt oss slik at vi kan fremsende ønsket dokumentasjon.


I praksis fungerer kjøp i butikken vår slik: 

- Du finner de produktene som du ønsker og legger dem i handlekurven

- Følg veiledningen på skjermen

 

Betaling:

- Du kan betale med alle vanlige kredittkort

Bankinfo:

Danske Bank

Iban-nummer er DK0230000010214246 

Swiftcode er :  DABADKKK 


Levering/Frakt:

 

 - Når vi har registrert innbetalingen din, sender vi deg varene. I butikken kan du, via ordreknappen, selv kontrollere når varene er sendt. Du må kun taste inn ordrenummeret du mottar på epost ved bestilling.

- Skulle vi mot formodning ikke kunne sende din bestilling i løpet av 2-6 arbeidsdager etter din bestilling, returnerer vi innbetalingen til deg uten omkostninger.

- Når vi kan levere igjen, kontakter vi deg via epost for å høre om du stadig er interessert. 

- Ved bestillinger på under 10.000.000,00 kr. til kommer 270,00 NOK. i frakt.  inklusiv indfortollning

- Hos Hengerdeler.com er der ingen ekstra gebyrer eller skjulte omkostninger.


Vi gleder oss til å handle med deg!